8 març 2013

Dia Nacional de la Paràlisi Cerebral

Els dies 4 , 5 i 6 d’Octubre , un grup de nois i de noies, un coordinador mes dos monitors , varem anar a Màlaga a unes jornades de Paràlisi Cerebral, va se interessant per que els protagonistes érem les persones que tenim Paràlisi Cerebral.
Hi havia Aspaces de tota Espanya , al menys amb aquestes jornades varem poder expressar el que nosaltres sentim, ja era hora per que sempre s’organitzà jornades per professionals i famílies i no s’acostuma a escoltar la nostra veu.
Aquestes jornades es van celebrar a L’Universitat de Màlaga, érem unes 400 persones, i es va parlar de diferents temes dividits en les següents taules rodones: Comunicació i Noves Tecnòloga; Vida Independents i Autònoma Personal; Integració Soci Laboral.
Nosaltres varem presentar una ponència basada en el curt: I PERQUÈ NOSALTRES NO?, curt que explicita segons l’experiència dels actors com la família no s’implica en el tema de les relacions afectives i de parella.
Voldria destacar que a l’acte de clausura es va llegir el Manifest de les persones amb paràlisi cerebral 2012. Va ser un moment intens i emocionant.
Ah¡¡ i també, vull comentar, la nostra sorpresa quan varem veure que una de les fotos finalistes del concurs de fotos de la confederació era la de l’Emilia i del Xavi, qui treballa amb nosaltres.

Si voleu mes informació aquí teniu la Web de conferació Aspace .
http://www.aspace.org/, on trobareu el resum de totes les ponències.